Прикраси для волосся своїми руками

 В цьому майстер-класі усі бажаючі можуть навчитись робити квіти з такого цікавого матеріалу, як фоаміран.



Фоаміран – це м’який матеріал, схожий на замшу, але, по суті, є спіненою гумою. Він здатний змінювати форму при нагріванні і через деякий час застигати, тим самим запам’ятовуючи її. При цьому не обов’язково мати термоприбори, щоб деформувати тонкий лист: фоамірану досить тепла людських рук, хоча при цьому ступінь зігнутості буде малою.


Квіти, зроблені з фоамірану, користуються досить великою популярністю, тому що їх використовують для виготовлення прикрас, прикраси іграшок, для магнітиків, закладок та багато іншого. Це досить цікавий за своєю структурою матеріал, з якого можна робити гарні квіти, схожі на справжні. Крім того, при необхідності цей матеріал можна легко пофарбувати в будь-який колір і навіть помити. При створенні квітів своїми руками цілком можливо виготовити будь-які, досить оригінальні композиції і втілити всі свої ідеї в реальність. Особливо цікаво виглядають троянди або півонії, якщо приклеювати пелюстки пошарово, попередньо надавши їм потрібну форму.

Також можна використовувати красиві квіти в жіночих прикрасах та аксесуарах, для різноманітного декору різних речей та інтер'єру.



 



Коментарі