Безпека на дорозі - безпека життя!

 

Життя людини має дуже велику цінність. А безпека на дорозі – це і є, насамперед, безпека життя.

З настанням тепла, діти більше часу проводять на вулиці, тому не слід забувати про правила безпечного поводження на дорозі. Що треба знати та робити,щоб уникнути травматизму?

Безпека дітей іноді стає складним завданням, адже батьки не можуть завжди бути поряд. Батьки забезпечують безпеку своєї дитини вдома. Але хто подбає про їхню безпеку в дорозі? Незалежно від того, чи ходять діти в школу пішки, їздять на велосипеді, або користуються громадським транспортом, їх слід навчати правилам безпеки на дорогах.

З настанням літа, діти більше часу проводять на вулиці: більше грають, зустрічаються із друзями, катаються на велосипеді, і починають забувати про правила безпечного поводження на дорозі. Через це літо - один із найважчих періодів у транспортному житті міста, і щоб запобігти дитячому дорожньому травматизму, необхідно щоденно нагадувати дітям правила дорожнього руху.


У бібліотеці проведено вікторину знавців правил дорожнього руху "Безпека на дорозі - безпека життя!" . Для того, щоб все цікаво відбулось для дітей було запропоновано ряд запитань про дорожній рух, де діти мали змогу повторити правила для пішоходів. А в кінці заходу дітям були роздані пам'ятки про правила дорожнього руху.



Коментарі