Захоплююче хоббі Сергія Гридіна

Автор дитячих книжок «Федько, прибулець з інтернету», «Федько у віртуальному місті», «Федько у пошуках Чупакабри», «Кігтик Ковбаско», «Відчайдушні», електронна книга «Таємниці Ходвартса». Для підлітків написав повісті «Не такий», «Незрозумілі», «Не ангел», «І паралельні перетинаються», «Дорослі зненацька». У 2017 році, після повернення зі служби в зоні АТО заявив про себе як автор книжок для дорослих – «Сапери», «Віраж», «Чужий».


Оповідання виходили у збірках «Мама по скайпу», «Така любов», «Любов така», «10 історій для хлопців», до серії «Теплі історії», «19 різдвяних історій», «І це теж зробила вона».

Книжка «Федько у пошуках чупакабри» потрапила до «довгого списку» премії «Дитяча Книга року ВВС – 2012». Повість «Не такий» – у короткому списку «Дитяча Книга року ВВС», книжку також відзначено як «Кращу книгу Рівненщини» у номінаціях «Краще видання для дітей» (2013) та «Краще видання для юнацтва та молоді» (2015). Лауреат конкурсу столичної Спілки письменників на найкращу книгу року «Глиняний кіт».

До дня народження сучасного українського письменника у бібліотеці проведено літературну годину "Захоплююче хоббі Сергія Гридіна".






Коментарі