Парад сніговиків


Сніговик – один з найулюбленіших символів зимових свят та розваг. І хоч цьогорічна зима не дуже тішить нас своїм білим сніжком, та варто лише докласти трішки зусиль і ви зможете створити цих кумедних та милих водночас героїв своїми руками.

Саме так зробили і ми, влаштувавши святковий майстер-клас «Парад сніговиків». Озброївшись гарним настроєм та завзяттям, усі взялися до творчості. Після кропіткої роботи кожен зміг отримати свого неповторного сніговичка, усміхненого та закутаного в теплий шарф. Такий сувенір, зроблений своїми руками, може прикрасити ялинку, стати частиною святкового декору чи подарунком для найдорожчих.

До речі, милий сніговичок не такий вже й простий персонаж, адже у нього є навіть своє власне свято. В багатьох країнах 18 січня святкують Всесвітній день сніговика. А ось християнська легенда говорить про те, що сніговики – це янголи, а сніг – дар з неба. І наші улюблені зимові герої ніби здатні передати Богові прохання людей. Тому, коли зі снігу ліпили маленького сніговичка, йому шепотіли свої сокровенні бажання. Вважається, що як тільки фігурка розтане, бажання неодмінно здійсниться.

Коментарі