Побажай добра


    Життя дано на добрі справи - говорить народна мудрість, а для того, щоб люди не забували про таку рису, як доброта - є, принаймні, 17 лютого. Саме в цей день багато хто відзначає неофіційне свято - Всесвітній день спонтанного прояву доброти.

  Точного визначення про те, хто започаткував традицію святкувати цей день, немає. За наявною інформацією, свій початок свято поклало в США, а в даний час здобуло популярність далеко за межами Америки. Свято не має політичного, релігійного або іншого забарвлення і покликане нагадати людству про роль добра в житті.


Сьогодні учні 5 класу взяли участь у акції "Побажай добра" та виступили в ролі посланців добра. Прослухавши коротку інформацію про цей день, учні почали виготовляти долоньки миру, де були написані гарні, підбадьорюючі слова.

 

   По закінченню акції багато хто просто почав посміхатись людям, дарувати їм гарний настрій, шматочок тепла та позитиву. Багато хто почав робити більше гарних справ, багато хто зруйнував внутрішні стереотипи, багато кого підбадьорили, подарували підтримку та потрібні слова, багато хто задумався, що гарні справи - то приємно, а ще приємніше їх робити, багато хто повірив у гарне майбутнє, багато хто побачив, що у нас найкраща, найактивніша молодь з світлими серцями та думками і багато хто чекає на продовження і воно буде!


Коментарі