Правові знання - кожному!


В бібліотеці-філії №20 проведено презентацію книжкової виставки "Правові знання - кожному!". Мета таких заходів - формування у людини правової культури громадянина України, що насамперед передбачає свідоме ставлення до своїх прав і обов'язків перед суспільством і державою, закріплених у Конституції України. Важливе значення мають глибока повага до законів і правил людського співіснування, готовність дотримуватися й виконувати закріплені в них вимоги, що виражають волю та інтереси народу, активна участь в управлінні державними справами, рішуча боротьба з порушниками законів.

Сьогодення ставить перед бібліотечними працівниками важливе і невідкладне завдання – виховати свідомого громадянина, патріота рідної землі, який володіє всіма перерахованими вище якостями.


Ефективність патріотичного виховання залежить від форм і методів його організації. Тож запрошуємо всіх жителів до бібліотеки на правові години, де вам запропонують ігрові судові засідання, правові букварики, інформаційно-правові години, години допомоги і підтримки та ще багато цікавого та корисного.

Коментарі