Яскравий тюльпан

      Живі квіти це прекрасно, але як сумно спостерігати за тим як через пару днів, ці колись свіжі рослини починають в’янути у вазі. Ми намагаємося зробити все можливе, щоб продовжити їм життя якомога довше, але на жаль це неможливо. Щоб уникнути таких неприємних наслідків свого подарунка, ви можете подарувати квіти з паперу, зроблені своїми руками.

Сьогодні діти на занятті у гуртку "Мозаїка" спробували виготовити тюльпан. Це надзвичайно легко та красиво.


А ще, діти послухали історію,  коли вперше з’явилася традиція дарувати квіти.

Існує біблійна теорія, яка говорить.

Адам і Єва жили в прекрасному Раю, вони були оточений неймовірно красивими квітами. Коли вони піддалися гріху, то були вигнані з Раю на Землю. Єва була постійно засмучена, вона сумувала за неймовірним садом. Тоді Адам вирішив повернути посмішку його любій дружині і став шукати квіти на Землі, щоб розвіяти смуток коханої. І коли він все-таки знайшов галявину з квітами, він назбирав букет в подарунок для Єви. І з тих пір існує звичай дарувати жінкам квіти.

Також квіти дарували в знак визнання таланту актриси. За цією теорією першими жінками, які стали отримувати квіти, були талановиті актриси. Глядачі в знак подяки і захоплення стали одаровувати актрис квітами. І вже пізніше букети почали дарувати всім жінками.І

Коментарі