Знати. Розуміти. Виконувати


«Правова культура особистості,

як і культура взагалі,

формується в дитинстві»

                                                                                          Степан Гавриш

   Дитинство - найважливіший період у житті людини, коли вона формується фізично, психологічно, інтелектуально, здобуваючи необхідні знання, уміння і навички. Для дитини важливо зростати в атмосфері миру, взаємоповаги, свободи та рівності. Сьогодні потрібно виховувати підростаюче покоління гідними, чесними громадянами своєї держави.
Людина не може вважатися освіченою, якщо незнає своїх прав і обов’язків, законів країни, в якій народилася і живе. В якій формі і в якому віці дитина повинна познайомитися з найпершими,

найголовнішими знаннями про право - від цього залежить, як вона сприйматиме світ, як влаштується в ньому, чи почуватиме себе підготовленою до життя та захищеною. Адже кожного маленького українця повинні оберігати, захищати, давати сили держава, батьки, вихователі, вчителі, бо всі діти потребують особливого захисту і піклування.


    Сьогодні у бібліотеці відбулась презентація виставки"Знати. Розуміти. Виконувати", де бібліотекар активно долучилася до виховання у користувачів-дітей поваги до законів Держави, правил і норм співжиття.

Коментарі